September 25

TRON indgår partnerskab med BitGo for at få nye indpakkede Bitcoin- og Ethereum-tokens på sin Blockchain

TRON lancerer indpakket Bitcoin og Ethereum på sin blockchain.

Blockchain sigter mod at overtage det rasende DeFi-marked

Tron annoncerede et partnerskab med den amerikanske regulerede og kvalificerede vogter, BitGo, i et plot om at lancere indpakket The News Spy og pakket Ethereum (wETH) på sin blockchain. Disse bliver nyligt prægede tokens konverteret til TRC20 tokens, bakket op af aktiver gemt af depotmanden i forholdet 1: 1.

Ifølge Tron- grundlægger og tidligere hovedrepræsentant for det store Kina-område for Ripple , Justin Sun, sigter det seneste skridt til at tilføje wBTC til at styrke udviklingen af ​​decentraliserede finansieringsprodukter (DeFi) på blockchain. Dette skal erstatte Ethereum ved at løse dets problemer, herunder høje gasafgifter og skalerbarhed.

wBTC er et syntetisk aktivtoken bygget på en anden blockchain og bakket op af Bitcoin. Aktivet har tiltrukket vild opmærksomhed med DeFi-væksten i de sidste par måneder – da BTC til en værdi af 860 millioner dollars blev til wBTC. Sådan er den hype, at Binance, den største kryptobørs, opførte tokenet tidligere på denne måned.

I løbet af de sidste par måneder har Ethereum haft problemer med latenstid, skalerbarhed og omkostninger med stigningen i DeFi-produkter og giver landbrug på platforme som Uniswap og Yearn Finance. Ifølge Justin Sun vil flytningen af ​​wBTC til Tron løse disse problemer – især høje gasafgifter. I en erklæring opnået af BEG sagde Justin,

„Alle kan nu bruge deres BTC / ETH til at nyde alle fordelene ved Tron DeFi-økosystemet uden de høje gasafgifter på Ethereum.“

BitGo-administrerende direktør Mike Belshe fulgte op med Suns erklæring om, at alliancen med Tron vil tilbyde „større muligheder for brugere“, da Tron giver en billigere og hurtigere platform i transaktioner.

Han erklærede endvidere den nyligt lancerede Tron-baserede konkurrent til Uniswap, Justswap , i en vedvarende vækstspor – nåede $ 100 millioner daglige diskenheder på en dag.Copyright 2017. All rights reserved.

Veröffentlicht25. September 2020 von admin in Kategorie "altcoins