3. Oktober 2023

Hvorfor kryptosamfunn er forvirret av PayPal’s Bitcoin- og Ethereum-beskrivelser

PayPal, betalingskonglomeratet, integrerte kryptokjøp i oktober 2020 og tjente ros fra kryptovaluta-samfunnet. Men bransjeledere og kryptoinvestorer er forvirrede selskapets beskrivelser av Bitcoin, Ethereum og Litecoin.

Hvordan beskrev PayPal Bitcoin og andre store kryptoaktiva?

Selv om PayPal-beskrivelsene av store kryptoaktiva ikke er feil, pekte bransjeledere på den vanskelige formuleringen av beskrivelsene. Som et eksempel beskrev PayPal Bitcoin som:

“Bitcoin (BTC) introduserte innovasjoner som viste at krypto en dag kunne være like vanlig som kontanter og kreditt. Det startet en revolusjon som siden har inspirert tusenvis av varianter på originalen. En dag snart kan du kanskje kjøpe omtrent hva som helst og sende penger til alle som bruker bitcoins og andre kryptovalutaer. ”

Beskrivelsen hadde ingen omtale av at Bitcoin ble brukt som en butikk av verdi, noe som har blitt den viktigste brukssaken de siste årene. Det forklarer ikke at BTC er en desentralisert kryptokurrency med soppbarhet og transportabilitet, usannsynlig andre trygge eiendeler og butikker på dalen.

OnChainFX-skaperen Dan McArdle, som opprinnelig delte beskrivelsene av topp kryptovalutaer av PayPal, skrev:

Beskrivelsene av Ethereum, Litecoin og Bitcoin Cash hadde alle en lignende tone. PayPal prøvde tilsynelatende å formulere det på en enkel måte som alle, inkludert personer som aldri har hørt om Bitcoin før, ville forstå.

Noen brukere sa at den enkle tilnærmingen til PayPal for å forklare kryptovalutaer i den mest grunnleggende forstand, kunne være nyttig.

En pseudonym bruker sa at til tross for mangelen på dybde i beskrivelsene, ville de kanskje appellere til mainstream bedre. Brukeren oppga:

„Selv om disse beskrivelsene mangler reell dybde eller innsikt i hvilken krypto det generelt eller noen av valutaene spesifikt, bryr den gjennomsnittlige personen seg egentlig ikke, og det er sannsynligvis bedre.“

I motsetning til dette, Cash App, som et eksempel, som behandlet $ 1,63 milliarder dollar i Bitcoin-salg i tredje kvartal 2020, understreket de tekniske spesifikasjonene til BTC i beskrivelsen.

Square’s Cash App la vekt på kryptografi, kryptovaluta, desentralisering og peer-to-peer-teknologi i beskrivelsen av Bitcoin. Cash-appens „Hva er Bitcoin“ -side lyder:

“Bitcoin er det første og mest kjente eksemplet på en ny type penger som kalles en“ kryptovaluta. ”Den skaper, holder og overfører verdi ved hjelp av kryptografiske ligninger og koder for å sikre at transaksjoner bare kan fullføres en gang. En av Bitcoins viktigste egenskaper er at den er desentralisert ved hjelp av peer-to-peer-teknologi, noe som betyr at ingen institusjoner kan kontrollere Bitcoin-nettverket.

PayPal’s streif i krypto er likevel optimistisk

PayPal er verdsatt til 221 milliarder dollar fra og med 13. november 2020. Når et så stort finansielt konglomerat integrerer kryptovalutaer, noe det ikke har gjort før i denne skalaen, ville det uunngåelig være komponenter å forbedre.

Ikke desto mindre er PayPal integrering av kryptokjøp og store kryptovalutaer, som Bitcoin, generelt optimistisk for sektoren. Etter PayPal-integrasjonen økte etterspørsel etter institusjon og detaljhandel etter kryptokurver merkbart, og løftet det generelle markedssentimentet.

bitcoin price