Juni 21

Bitcoin ATM ‚Vandalisering‘ krever en økt kryptoundervisning via underholdende teknikk som VR og AI

Blockchain og crypto vil snart bli vanlig på tvers av tradisjonelle og moderne bransjer. Artificial Intelligence (AI) og Virtual Reality (VR) kan bli en god måte å gjøre prosessen med adopsjon deres enklere på.

Verden av cryptocurrenciesforblir stort sett uutnyttet til tross for det underliggende verdiforslaget

Dette var tydelig på høyden av Black Lives Matter (BLM) protester de siste ukene da kryptomiljøetgjort moroav en vandalisert Bitcoin Future minibank. Interessenter i industrien sprakk vitser som hevdet at det som prøvde å stjele fra Bitcoin-minibanken var på jakt etter noen kryptomynter uvitende om hvordan systemet fungerer. Mens de også kunne ha søkt etter fiat-valuta, maler problemet et eksisterende kunnskapskløft når det gjelder operasjoner med digital valuta.

Så langt diskusjoner går, var scenariet ganske morsomt for kryptomiljøet, men krever mer tiltak mot effektive kryptodopsjonstrategier. Spesielt synes det større målmarkedet som består av tusenår og zoomere å være utelatt gitt grunnlaget for pågående kryptoprosjekter. De fleste har fokusert på konsepter som desentralisering og handel; initiativer som målmarkedet synes er kjedelig og vanskelig å forholde seg til.

Likevel er det noen selskaper som allerede ser på underholdningsaktiviteter som kan integreres med krypto for å bringe moro inn i lærings- og adopsjonsprosessen. Selv om det er ganske mange, er det bare de som utnytter avansert teknologi som Artificial Intelligence (AI) og Virtual Reality (VR), som har en sjanse til å forme adopsjon i kryptobransjen.

Krypto er morsommere når det handler om VR og AI

Akkurat som de fleste har lært om PC-er gjennom videospill, er det mer sannsynlig at krypto-økosystemet vil være fornuftig for tusenår og zoomere via moderne underholdning og moderne digitale kommunikasjonsverktøy. Når det er sagt, kan både AI og VR faktisk være driverne mot mainstream-adopsjonen av cryptocururrency. Dette er på grunn av deres verdiforslag og kompatibilitet med økosystemet for digital valuta. En slik integrasjon er faktisk allerede i spill under Sensorium Corporation, et teknisk selskap som fokuserer på å skape virtuelle verdener og digitale simuleringer.

Sensoriums tilnærming når det gjelder å kombinere verdenene til VR, AI og digitale eiendeler er sentrert om synkronisering av globalt kringkastet innhold. I utgangspunktet lanserte prosjektet et økosystem kalt’Sensorium Galaxy’der de virtuelle interaksjonene kan finne sted. Følgelig har brukerne en mulighet til å skaffe seg og utvikle en avatar over tid for formålet med virtual reality-kommunikasjon når hendelser i den virkelige verden finner sted.

For å komplettere VR-modellen med blockchain tech, Sensorium kjører et innfødt kryptokode, SENSO. Denne digitale eiendelen var nyligpublisert på Bitcoin.com, en av de ledende kryptobørsene. Før dette var SENSO også blitt lagt til på både HitBTC og KuCoin kryptosentraler. Brian Kean, kommunikasjonsdirektøren i Sensorium Corporation, har siden gjentatt at dette er et godt tegn for selskapets vekst:

„Presentasjonen på Bitcoin.com demonstrerer Sensorium Corporation sin forpliktelse til å utvide driften slik at flere brukere kan samhandle med Sensorium Galaxy-tilbudene“.

EN rapporterepå virtual reality-markedet har anslått en 33% CAGR de neste fire årene. Dette betyr at VR-markedet vil ha vokst til en estimert verdi på 44,7 milliarder dollar innen 2024. Noen av de grunnleggende verdifaktorene som kan forårsake en slik økning i markedsverdi inkluderer enorme finansieringer mot sektoren kombinert med tilgjengeligheten av kostnadseffektiv VR enheter. For øyeblikket er markedsledere på dette blomstrende rommet ledet av slikeSony, Samsung og Googlehar allerede begynt å bygge programvare og maskinvare blant andre VR-tjenester. Danske Chaudhry, administrerende direktør for Bitcoin.com, er optimistisk for at integrering med blockchain vil øke begge teknologiene ytterligere. Han bemerket:

„Takket være symbiosen til VR og blockchain, kan brukere trygt samhandle med hverandre, og innholdsskapere kan enkelt tjene penger på arbeidet sitt uten å bekymre seg for opphavsrettsbeskyttelse.“

AI-markedet har også vært på rulle, siden de siste årene har sett store næringer som spenner fra medisin til jordbruk ta i bruk teknologien. I følge den siste bransjerapporten forventes det å vokse til $ 18087,8 millioner i løpet av de neste fem årene til en CAGR på 35%. Spesielt vil AIs potensielle kunder fortsette å øke den dagen gitte data er vårt nye ‚gull‘. Dette betyr at underliggende funksjoner som maskinlæring er i stand til å gjenskape menneskelige mønstre mer effektivt. I helsevesenet kan slik informasjon brukes til å forbedre oppdagelsen og dermed forhindre noen sykdommer. Bransjen har tiltrukket seg til og med store fire revisjonsselskaper somKPMGsom tilbyr forretningsrådgivning knyttet til AI informerte beslutninger. Følgelig er det ikke en overraskelse at den digitale valutaen også kan være en AI-mottaker.

Konklusjon

Kryptoindustrien har vokst til å treffe markedskapsler så høye som $ 400 milliarder dollar i løpet av 2017 kryptokull-kjøringen som pr Coinmarketcap statistikk. Selv om dette ikke har vært bærekraftig, er det verdt å merke seg at mainstream-deltakelse i det ustabile markedet er blant hovedfaktorene for overlevelse på lang sikt. Det store spørsmålet om forretningskontinuitet i krypto bør da fokusere på verdiforslag når det gjelder nye markedsanskaffelser. På den måten vil selskaper ikke bare øke verdien, men også bidra til å ta i bruk cryptocurrencies effektivt.

Derfor burde forsiktige aktører som ønsker å integrere potensielle markeder tenke utenfor boksen, spesielt i form av underholdning. Med VR og AI på vei opp, faller de to teknologiene utvilsomt innenfor vurderingsområder når det gjelder å skalere adopsjonen av cryptocururrency gjennom interessante aktiviteter. Etter hvert som det digitale aktiva-rommet blir gammelt, vil blockchain og crypto snart være vanlige navn på tvers av tradisjonelle og moderne næringer gitt deres evne til å forbedre de fleste økosystemer.Copyright 2017. All rights reserved.

Veröffentlicht21. Juni 2020 von admin in Kategorie "Bitcoin