Dezember 29

2020 Så de færreste Bitcoin ’nekrologer‘ på 8 år

Bitcoin er blevet erklæret død eller døende omkring 390 gange siden 2010. Men i år dør det meget sjældnere.

I 2020 er bitcoin (BTC, -2,18%) kun rapporteret om døende eller døende 11 gange pr. Liste over disse falske nekrologer vedligeholdt af et Singapore-baseret websted kaldet 99 Bitcoins.

Bitcoins årlige antal „nekrologer“ har ikke været så lav siden 2012, tre år efter lanceringen af ​​bitcoin. Holdet bag hjemmesiden bekræftede over for CoinDesk, at listen opretholdes til dato.

Ved tilmelding modtager du e-mails om CoinDesk-produkter, og du accepterer vores vilkår og betingelser og fortrolighedspolitik.
Det kraftige fald i nekrologer korrelerer med bitcoins rekordhøje prishandling i år efter at have brudt sin 2017-rekordhøjde i november med en samlet årlig gevinst på over 270%.

Tidligere var det „på mode at offentligt afskedige eller endda skamme dem, der troede på bitcoins værdiproposition“, sagde Kevin Kelly, global makrostrategileder hos Delphi Digital og tidligere aktieanalytiker hos Bloomberg, i en direkte besked med CoinDesk.

Men nu er spillet ændret.

„Massespekulation og virale memes er blevet byttet mod familiekontorer og makroinvestorer i verdensklasse,“ sagde Kelly.

Bitcoins hurtigt voksende kader af institutionelle købere inkluderer giganter MassMutual og Guggenheim. Og deres betydelige investeringer – kombineret med tegn på genoplivet detailinteresse – gør det stadig vanskeligere at annoncere den krydsede kryptovalutas død.

I en bitcoin-rapport fra december skrev Kellys forskerteam: „Institutionelle investorer har ikke kun vendt netto længe siden september, men også størrelsen af ​​deres nettoeksponering målt i BTC er også steget i forhold til tidligere perioder.“

Mærkeligt nok har forfattere af uhyrlige bitcoin „nekrologer“ overset begge gange, hvor netværket faktisk er „død“, ifølge Pierre Rochard, Krakens førende bitcoin-strateg.

I 2010 aktiverede en inflationsfejl kort tid for alle, der bruger netværket, til at oprette en uendelig mængde bitcoins, hvilket i mange henseender fik netværket til at dø, sagde Rochard. I 2013 „døde“ bitcoin en anden gang, da en mangelfuld version af kildekoden uventet fik blokstørrelsesgrænsen til at stige.

„I begge tilfælde blev bitcoin straks genoplivet af brugernes kollektive vilje,“ sagde Rochard. For at redde netværket vendte bitcoin-noder tilbage til en ældre version af softwaren i 2013 og spolede blockchain tilbage til et punkt før inflationsfejlen i 2010.

„Få kritikere forstår, hvad der skete, da bitcoin faktisk døde to gange,“ fortalte Rochard CoinDesk i en e-mail.

I kølvandet på disse hændelser har bitcoins “robuste” fundamentale og “hurtige vedtagelse” skabt markedsforhold med flere “parabolske revalueringer”, sagde Rochard, hvilket øgede både vedtagelsen og opmærksomheden på dets tekniske styrke og efterlod skeptikere lidt plads til fortsatte dødsudtalelser.

Efterhånden som bitcoin lever videre, „er karriererisikoen ikke længere ved at omfavne bitcoin,“ ifølge Kelly. „Det er fra ikke at give [bitcoin] den tid og respekt, den fortjener.“Copyright 2017. All rights reserved.

Veröffentlicht29. Dezember 2020 von admin in Kategorie "Händler